بخشی از سخنرانی دکتر عظیمینژادان در کنگره پزشکی بیمارستان فوق تخصصی هاجر
۷/۱۰/۹۶
— در گذشته برای درمان سرطان پستان در افراد مبتلا از همان ابتدا کل سینه برداشته می شد اما امروزه به همراه اهمیت این بیماری و درمان آن، به کیفیت زندگی بیمار نیز به همان میزان توجه میشود. بدین معنی که «بیشتر زنده ماندن»تنها هدف نیست بلکه «بهتر زندگی کردن» مطرح است.
— بدشکلی و عدم تقارن ناشی از جراحی در بسیاری مواقع موجب صدمات روحی زنان میشود بطوریکه گاه از ترس از دست دادن سینه خود درمان را به تعویق میاندازند!
— هر فرد برای داشتن سلامت حقیقی به دو کفهی سلامت جسم و روح، توامان نیازمند است. سرطان به خودی خود بر پیکره روح و روان آدمی ضربه وارد میکند حال اگر تاثیرات ماندگاری چون از دست دادن عضو نیز به همراه داشته باشد صدمه دوچندان میشود.
— حفظ این تعادل در جراحی سرطان پستان به همراه عمل زیبایی امکانپذیر است.
کلمه «#آنکوپلاستیک» متشکل از دو کلمه انکو (به معنی سرطان) و پلاستیک (به مفهوم زیبایی و ترمیمی) است.
هدف این تکنیک همزمانی بهرهگیری از جراحی زیبایی در درمان سرطان پستان است. این رویکرد جدید نگرش پزشکان را از عمل برداشتن سینه به عملی شبیه یک مجسمهساز تغییر داده است.
در حال حاضر با جراحی آنکوپلاستی در درمان سرطان نه تنها می توان بخش سالم بافت سینه را حفظ نمود بلکه میتوان آنها را زیباتر کرد.
دکتر پریسا عظیمی نژادان فوق تخصص جراحی پستان فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی تهران دارای فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سینه از فرانسه و عضو جامعه جراحان پستان امریکا و نیز عضو انجمن سنولوژی فرانسه، جراح با سابقه در عمل های زیبایی، بازسازی و همچنین سرطان سینه می باشند.
آخرین دیدگاه ها